Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με το Goethe-Institut Θεσσαλονίκης διοργανώνει την 8η Ημερίδα Διδακτικής με θέμα:

«Εξατομικευμένη μάθηση και εσωτερική διαφοροποίηση στο μάθημα της ξένης γλώσσας»
„Individuelles Lernen und Binnendifferenzierung im Fremdsprachenunterricht“

Τόπος: Αμφιθέατρα Ι και ΙΙΙ του ΚΕ.Δ.Ε.Α. (κόκκινο κτίριο, δίπλα στη Φοιτητική Λέσχη), οδός 3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη Α.Π.Θ.

Ημέρα: Σάββατο, 04.06.2022, ώρα 10.00-16.30

Η Ημερίδα αποσκοπεί στη σύνδεση θεωρίας και πράξης, στην παρουσίαση καινοτόμων δράσεων και επιστημονικών θεωριών, καθώς και στη σύνδεση της Τριτοβάθμιας με τις άλλες βαθμίδες εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο της 8ης Ημερίδας θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από δύο διακεκριμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες, τους προσκεκλημένους ομιλητές Prof. Dr. Matthias Trautmann, (Πανεπιστήμιο του Siegen) και Frank Müller (Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Landau). Επίσης, θα διεξαχθεί ένα workshop για 50 άτομα με φυσική παρουσία, το οποίο θα μεταδοθεί και μέσω live streaming.

Η είσοδος στην Ημερίδα είναι ελεύθερη με απλή δήλωση συμμετοχής στο: http://daf-praktikum.del.auth.gr/reg/

Το πρόγραμμα και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο: http://daf-praktikum.del.auth.gr/ekdhloseis/8h-hmerida-didaktikis-2022