Επώνυμη Έδρα Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού

 

Σκοπός της επώνυμης Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού είναι η ανάπτυξη διδακτικού και ερευνητικού έργου με σκοπό τη μελέτη και διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας, ιστορίας, και πολιτισμού. Οι δραστηριότητες αυτές θα ενισχύσουν τους ήδη υφιστάμενους δεσμούς της Ελλάδας με τη Ρωσία και θα υποστηρίξουν τη συστηματική ανάπτυξη ενός πυρήνα ρωσικών σπουδών στο ΑΠΘ.

Ωρολόγιο πρόγραμμα

Πρόγραμμα μαθημάτων τρέχοντος εξαμήνου:

  • Δείτε εδώ στο πρόγραμμα μαθημάτων τρέχοντος εξαμήνου του Τμήματος


Προσοχή!
Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική.

Δραστηριότητες

Για την επίτευξη των στόχων της επώνυμης Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού  θα  αναπτυχτούν δραστηριότητες σε τρεις άξονες: (1) διδακτικό, (2)  ερευνητικό και (3)  διεθνείς επιστημονικές συνεργασίες.

Πρόγραμμα σπουδών

Διδάσκουσα: Επίκουρη Καθηγήτρια Τ. Τριανταφυλλίδου, Ν. Πτέρυγα Φιλοσοφικής Σχολής, Γραφ. 5Β, τηλ. 2310997565
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες συνεργασίας: Δείτε εδώ στις ώρες συνεργασίας τρέχοντος εξαμήνου του Τμήματος
Για την εξεταστική περίοδο: 
Δείτε εδώ στις ώρες συνεργασίας εξεταστικής του Τμήματος

Για άλλες μέρες και ώρες απευθυνθείτε με αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.