Σύμβουλοι Σπουδών

Σύμβουλοι Σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2020/21 είναι οι Αναπληρώτριες Kαθηγήτριες κ. Αναστασία Στάμου (για τον Τομέα Γλωσσολογίας και Διδακτικής) και κ. Μαρία Οικονόμου (για τον Τομέα Λογοτεχνίας και Πολιτισμού). Αρμοδιότητά τους είναι η ενημέρωση των φοιτητών και φοιτητριών σχετικά με την οργάνωση και τη δομή του συστήματος σπουδών, καθώς και την επίλυση τυχόν προβλημάτων που συνδέονται με αυτές. Για πληροφορίες που αφορούν περιεχόμενα μαθημάτων και απαιτήσεις αξιολόγησης, παρακαλούμε να απευθύνεστε στον εκάστοτε διδάσκοντα ή στην εκάστοτε διδάσκουσα, ενώ για πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις και αναγνωρίσεις μαθημάτων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στη γραμματεία.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες μπορούν να επικοινωνούν με τις ακαδημαϊκές συμβούλους είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε κατά τις εβδομαδιαίες ώρες συνεργασίας τους, οι οποίες το χειμερινό εξάμηνο 2020/21 θα γίνονται ψηφιακά. Ειδικότερα:

Μαρία Οικονόμου 
Σταθερός σύνδεσμος ωρών συνεργασίας: https://authgr.zoom.us/j/93477238238
Για αποτελεσματικότερο καταμερισμό του χρόνου, παρακαλώ να συμπληρώνετε το εβδομαδιαίο doodle που θα αναρτάται στις ανακοινώσεις του Τμήματος, βλ. http://www.del.auth.gr/el/anakoinoseis.

Αναστασία Στάμου
Σταθερός σύνδεσμος ωρών συνεργασίας: https://authgr.zoom.us/j/97241368760
Για να κανονίσετε ραντεβού, παρακαλώ να συμπληρώνετε το εβδομαδιαίο doodle που θα αναρτάται στις ανακοινώσεις του Τμήματος, βλ. http://www.del.auth.gr/el/anakoinoseis.

 


Εκτύπωση