Ερευνητικό σεμινάριο (Kolloquium)

Στο Ερευνητικό Σεμινάριο (9 ECTS) του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών παρουσιάζουν μέλη της επιστημονικής κοινότητας, φοιτητές/τριες του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών και υποψήφιοι/ες διδάκτορες την έρευνά τους στον χώρο της γερμανικής και συγκριτικής γραμματολογίας, των πολιτισμικών σπουδών καθώς και στη θεωρητική και εφαρμοσμένη γλωσσολογία, στη διδακτική και σε συγγενή ερευνητικά πεδία. Οι διαλέξεις είναι ανοικτές.

Υπεύθυνες για την οργάνωση των εκδηλώσεων του Ερευνητικού Σεμιναρίου κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 είναι η Ελένη Μπουτουλούση και η Μαρία Οικονόμου. Όποιος/α επιθυμεί να ενημερώνεται για τις εκδηλώσεις του Ερευνητικού Σεμιναρίου ηλεκτρονικά ή να συμμετάσχει με την παρουσίαση της έρευνάς του/της μπορεί να απευθύνεται στα παραπάνω μέλη του διδακτικού προσωπικού.

Οι ομιλίες στo πλαίσιο του Ερευνητικού Σεμιναρίου λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα 102 ή 109 στον πρώτο όροφο του Νέου Κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής ή πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης και ώρα 19.30.

Δείτε εδώ: Παλαιότερες εκδηλώσεις του Kolloquium

Χειμερινό Εξάμηνο 2020-21

20.10.20 (19.30 μέσω τηλεδιάσκεψης)
Νικόλαος Λιακάκης (φοιτητής του Π.Μ.Σ «Γλώσσα και Πολιτισμός στο Γερμανόφωνο Χώρο»)
„Die Figur des Wissenschaftlers in der Gegenwartsliteratur“
Σύνδεση στο: https://authgr.zoom.us/j/91080554875?pwd=V0crUDdpcnZSREsyOTNrWE50MzFsQT09

 

 

 

 


Εκτύπωση