Διάλεξη «Το Σύστημα Διοίκησης στο Γερμανικό Πανεπιστήμιο» 07.02.2011

Διάλεξη «Το Σύστημα Διοίκησης στο Γερμανικό Πανεπιστήμιο»

Δευτέρα 7  Φεβρουαρίου 2011, Αίθουσα Τελετών Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ.
 
«Το σύστημα διοίκησης στο γερμανικό Πανεπιστήμιο» είναι το θέμα της Διάλεξης που θα δώσει ο Ομότιμος Καθηγητής του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Καρλσρούης στη Γερμανία, Sigmar Wittig.
 
Η διάλεξη διοργανώνεται από την Πρυτανεία του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.
 
Η διάλεξη είναι ανοιχτή για το κοινό και θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.
 
Να σημειωθεί ότι ο κ. Sigmar Wittig διετέλεσε Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Καρλσρούης (νυν Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καρλσρούης), Πρόεδρος του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (European Space Agency – E.S.A.), και Πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου Αεροναυπηγικής και Διαστημικής (D.L.R.). Επίσης, είναι Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. και μέλος του πενταμελούς Συμβουλίου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της κάτω Σαξωνίας.
 
Η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί μέσω live streaming στη διεύθυνση: mms://video.auth.gr/german_uni_admin_2011
 
*Όλες οι εκδηλώσεις που μεταδίδονται ζωντανά στο διαδίκτυο (live streaming) αποθηκεύονται στην παρακάτω ιστοσελίδα και είναι διαθέσιμες στο κοινό: http://noc.auth.gr/services/voice-video/streaming/vod_events.html
 
                                Τηλέφωνο: 2310 996703
                                Επικοινωνία: κα Βλάχου
                                Χώρος: Αίθουσα Τελετών Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ
                                Διοργάνωση: Πρυτανεία Α.Π.Θ.

Εκτύπωση