ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ - Η ΠΟΛΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ 31.05.2011

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ
Η ΠΟΛΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ
Τρίτη 31 Μαΐου 2011, 12.00 - 15.00
Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.

Δείτε εδώ το layout και εδώ την πρόσκληση

Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου, διοργανώνουν, την Τρίτη 31 Μαΐου 2011 και ώρα 12.00, στην Αίθουσα Τελετών, εκδήλωση στήριξης του Ιδρύματος σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών και μεταξύ 12:00 και 15:00 θα διακοπεί η λειτουργία του ιδρύματος, προκειμένου όλοι οι φοιτητές, οι διδάσκοντες και οι εργαζόμενοι να παρακολουθήσουν την κεντρική εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος και οι εκπρόσωποι όλων των επαγγελματικών επιμελητηρίων και φορέων της πόλης.
Η Σύγκλητος του Α.Π.Θ. καλεί όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης σε εγρήγορση και ανάληψη ευθύνης για το μείζον θέμα της βιωσιμότητας του Α.Π.Θ.

Το Πρυτανικό Συμβούλιο,
Ιωάννης Α. Μυλόπουλος, Πρύτανης ΑΠΘ
Ιωάννης Δ. Παντής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Δέσπω Αθ. Λιάλιου, Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού
Σοφία Α. Κουίδου-Ανδρέου, Αντιπρύτανις Έρευνας


Εκτύπωση