Μπουτουλούση: ΑΚΟ 225: Δήλωση και άλλες πληροφορίες

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διδασκόντων Τελευταία ενημέρωση : Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 Γράφτηκε από τον/την Μπουτουλούση Ελένη

Παρακαλώ πολύ,

 όσες/οι φοιτήτριες/ές  παρακολουθείτε το μάθημα

"Ταυτότητες και αποκλεισμός στο σχολείο: Λογοαναλυτικές προσεγγίσεις" (ΑΚΟ 225)

να δώσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε τα στοιχεία σας στην παρακάτω διεύθυνση στην ιστοσελίδα του Τμήματος (Δηλώσεις – Αιτήσεις / Ηλ. Λίστες για μαθήματα) για να έχετε άμεσα πρόσβαση στις ανακοινώσεις και το υλικό μαθημάτων στο elearning:

http://www.del.auth.gr/el/dhloseis-aithseis/il-listes-gia-mathmata

Υπενθυμίζω-τονίζω ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε το μάθημα είναι να έχετε περάσει το μάθημα κορμού "Γλωσσολογία 4".

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να παρακολουθήσετε όλοι/ες το μάθημα της Παρασκευής (2.3.2018) και να είστε 5’ λεπτά πριν την έναρξη (10.55) στην αίθουσα. Αν χάσετε την αρχή δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Οι ώρες συνεργασίας θα γίνονται στην αίθουσα υπολογιστών (103) Πέμπτη 13.30-14.30 ή μετά το μάθημα ή κατόπιν συνεννόησης.

Υπενθυμίζω επίσης ότι όσοι/ες γράφουν ή πρόκειται να γράψουν στο άμεσο μέλλον πτυχιακή εργασία είναι απαραίτητο να παρακολουθήσουν το μάθημα επιλογής του κ. Stefan Sadecki "Wissenschaftliches Denken und Schreiben"

Καλό και δημιουργικό εξάμηνο!

Ελενη Μπουτουλούση