Συνάντηση Εργασίας από τη Φοιτητική Ένωση ΦΥΛΙΣ ‘Το Φύλο στη Γλώσσα και τον Δημόσιο Λόγο’-Παράταση περιλήψεων μέχρι 15 Μαρτίου

Η Φοιτητική Ένωση για το Φύλο και την Ισότητα (ΦΥΛ.ΙΣ.) του Α.Π.Θ., στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Τομέα Σεμιναρίων και Συνεδρίων, συνεχίζοντας μια σειρά ανοιχτών επιστημονικών συναντήσεων πάνω στο ευρύ φάσμα της προβληματικής του φύλου και των έμφυλων ζητημάτων, διοργανώνει Συνάντηση Εργασίας με αντικείμενο «Το Φύλο στη Γλώσσα και τον Δημόσιο Λόγο». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή χωρίς κάποιον τυπικό περιορισμό στην ιδιότητα των ομιλητών και ομιλητριών· ιδιαίτερα ενθαρρύνονται να υποβάλουν περίληψη της δουλειάς τους φοιτήτριες και φοιτητές ανεξάρτητα από το επίπεδο σπουδών τους.

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην Συνάντηση με προφορική ανακοίνωση, παρακαλείστε να αποστείλετε ηλεκτρονικά την περίληψη της ανακοίνωσής σας στη διεύθυνση Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! με θέμα του μηνύματος: Συνάντηση Εργασίας – Υποβολή περίληψης.

Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. εδώ


Drucken